Bedankt voor het bezoeken van onze website.

Let op: Yelza is momenteel niet operationeel. Alle informatie op de gehele website is uitsluitend bedoeld voor testdoeleinden en vormt geen uitnodiging om gebruik te maken van de aankomende diensten van Yelza. Door onze website te bezoeken, erkent u dat de gepresenteerde informatie niet bindend is met betrekking tot Yelza, en de beschreven diensten nog niet beschikbaar zijn.

Publicatiedatum: 11 mei 2023
|
Auteur: Redactie Yelza

Han Vermeulen, ambassadeur van Yelza, was afgelopen zondag, 30 april weer te gast bij Business Class.

Han Vermeulen nam samen met Harry de beurzen door en besprak enkele interessante aandelen. Ook gaf hij weer uitleg over de aandelenemissie van Yelza en de huidige stand van zaken.

U kunt deze aflevering terugzien via de onderstaan de link;

Yelza | Business Class (business-class.nl)

Steeds meer huishoudens zijn op zoek naar alternatieven voor sparen. Inflatie, weinig rendement op spaarrekening, pensioen onzekerheid, allemaal onderwerpen die een grote invloed leveren op onze oude dag. Daarom is er meer dan ooit vraag naar kennis en begeleiding bij het vergaren, vergroten en behouden van vermogen.

Yelza gaat de financiële wereld opschudden, handelen wordt net zo gemakkelijk als het gebruik van Facebook. Yelza werkt aan vlotte toegang via een app en een platform tot alle financiële markten, zoals indexen, valuta, aandelen, opties, fondsen, ETF’s, et cetera. Zelf beleggen, gebruikmaken van tradingtools en laten beleggen via vermogensbeheer: het kan allemaal op één platform. Yelza biedt een compleet aanbod financiële instrumenten op één platform.

Alles in één App
Hoe mooi zou het niet zijn, als je met één App of website in de toekomst al je beleggingen kan regelen?