Bedankt voor het bezoeken van onze website.

Let op: Yelza is momenteel niet operationeel. Alle informatie op de gehele website is uitsluitend bedoeld voor testdoeleinden en vormt geen uitnodiging om gebruik te maken van de aankomende diensten van Yelza. Door onze website te bezoeken, erkent u dat de gepresenteerde informatie niet bindend is met betrekking tot Yelza, en de beschreven diensten nog niet beschikbaar zijn.

Yelza helpt je graag op weg.

Bij het investeren is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op je broker voor optimale ondersteuning. In dat geval is Yelza de beste keuze. We zijn niet alleen een functioneel investeringsplatform, maar bieden ook een ruime keuze aan producten en leveren uitstekende service. En dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

 

Waarom Yelza?

 • Gestuurd door een team van beursprofessionals
 • Een zeer ruime keuze uit 150 wereldwijde markten
 • Diverse beleggingsopties: zelfstandig, met hulp of automatisch
 • Door onze efficiënte handelswijze houden we de tarieven laag

Stap nu in. Wij denken met u mee, van A tot Z.

Beleggen wanneer u dat wilt, waar u dat wilt. Samen gaan we voor succes! Met Yelza bent u verzekerd van de beste keuzes op de handelsmarkt. Gestuurd door professionals die met hoge nauwkeurigheid de slimste strategieën toepassen, van algoritmes tot ervaring, waardoor u zeker de beste kansen maakt op de markt. Wij handelen in uw belang. Want een prachtig resultaat, dat is wat we allemaal willen!

 

Open nu een rekening en krijg toegang tot alle unieke content en programma’s die wij aan onze partners bieden.

  • Handel voor- en nabeurs
  • Altijd de beste prijs voor uw aandelen met SMART Order Routing
  • Krijg toegang tot 150 beurzen in meer dan 30 landen
  • De laagste prijs: Nederlandse aandelen (vanaf 6 euro) en Amerikaanse aandelen (vanaf 5 dollar)!

 

 

Open an account and get access to all the unique content and programmes we offer to our partners.

 

Hoe actief u ook wilt zijn op de beurs: ga voor Yelza!

Uw eerste winst: lage prijzen!

Wij geloven bij Yelza in een open en transparante manier van handelen. Vertrouwen is één van de belangrijkste gereedschappen voor beleggers. Daarom zijn wij ook altijd open over onze tarieven. Bij ons bent u verzekerd van de laagste tarieven om te handelen.

Zeer schappelijke vergoeding

Het totaalpakket dat u bij Yelza krijgt, bevat alles wat u nodig hebt om te beleggen. Van leerzame content tot een soepel platform – wij hebben alles in huis om van u een succesvolle belegger te maken! Voor dit pakket vragen wij een vergoeding van maximaal 5 euro per maand, wanneer u met portefeuilles onder de 100.000 euro belegt. Hierboven betaalt u niets! Dit is ook het geval in de eerste drie maanden na uw eerste storting wanneer u een nieuwe klant wordt. De vergoeding wordt overigens direct verrekend met uw transactiekosten, dus wanneer u meer dan 5 euro aan transactiekosten maakt, betaalt u geen vergoeding aan ons.

Transactiekosten

Ook over onze transactiekosten zijn wij zeer open.

 • Aandelen Nederland: 0,06%, met minimaal 6,00 euro
 • Aandelen Amerika: vanaf 0,01 dollar per aandeel, met een minimum van 5,00 dollar
 • Europese ETF’s: 0,09%, met een minimum van 6,00 euro
 • Nederlandse indexopties: 2,50 euro
 • Nederlandse aandelenopties: 1,50 euro
 • Amerikaanse opties: 2,50 dollar
 • Europese futures: 3,50 euro
 • Amerikaanse futures: 3,50 dollar

Daarnaast kennen wij een voordeel aanbieden wanneer u veel belegt. U kunt ons eenvoudig een mailtje sturen via info@yelza.com, en dan kijken wij graag met u mee. U bent voor ons als klant het meeste waard als u tevreden bent!

Bekijk onze tarieven

Hoe kan het dat Yelza zo voordelig is?

Wij werken uitsluitend digitaal en gaan met alle nieuwe trends mee. Handelen op de beurs wordt vaak geassocieerd met emotie, maar het is juist een kwestie van intelligentie. En hoewel wij heel wat knappe koppen hebben rondlopen, wordt een deel van ons werk ook gedaan door zeer goed ingewerkte algoritmes. Deze algoritmes lezen de beurs seconde voor seconde minutieus uit, en signaleren en voorspellen trends. Hiermee kan, zowel in stijgende als dalende markten, een flinke winst worden gemaakt.

UAB Yelza heeft een geautoriseerde en gereguleerde aanvraag gedaan bij de Central Bank of Lithuania, die samenwerkt met de Europese Centrale Bank. Wij openen namens u een handelsrekening. Daarmee krijgt u toegang tot het handelsplatform.

 

Neem contact met ons op!

We zijn bereikbaar - zowel fysiek als digitaal. U kunt langskomen of post sturen op dit adres, of natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen: 

Yelza BV
Teleportboulevard 110
1043 EJ Amsterdam
Info@yelza.com
Ons telefoonnummer is +31(0)20 – 2480284.

Wekelijkse nieuwsbrief

Gewoon de laatste ontwikkelingen, tips, interessante artikelen, en exclusieve interviews, wekelijks in uw inbox. Geen spam.

Waar wacht je nog op?

Open nu een account bij Yelza!

Over Yelza 05 09 2022 Min.Jpg