Bedankt voor het bezoeken van onze website.

Let op: Yelza is momenteel niet operationeel. Alle informatie op de gehele website is uitsluitend bedoeld voor testdoeleinden en vormt geen uitnodiging om gebruik te maken van de aankomende diensten van Yelza. Door onze website te bezoeken, erkent u dat de gepresenteerde informatie niet bindend is met betrekking tot Yelza, en de beschreven diensten nog niet beschikbaar zijn.

NASDAQ - National Association of Securities Dealers Automated Quotations

Welkom bij Yelza! Dé plek waar je alles kunt leren over NASDAQ en de vele mogelijkheden die deze beurs biedt. Of je nu een ervaren belegger bent of net begint met jouw investeringsreis, wij staan klaar om je te voorzien van waardevolle informatie en begeleiding. Lees verder om meer te ontdekken over NASDAQ en hoe je kunt profiteren van deze toonaangevende beurs.

Wat is NASDAQ?

NASDAQ is een van 's werelds grootste elektronische effectenbeurzen, gelegen in New York City, Verenigde Staten. Veel toonaangevende technologiebedrijven, waaronder Apple, Amazon, Microsoft en Google, vallen onder deze index.

De NASDAQ wordt vaak geassocieerd met innovatieve en snelgroeiende ondernemingen, en het is een populaire bestemming voor beleggers die op zoek zijn naar hogere rendementen.

Geschiedenis van NASDAQ:  

NASDAQ werd opgericht in 1971 als 's werelds eerste elektronische beurs, en het heeft sindsdien een opmerkelijke groei doorgemaakt. Het begon als een systeem voor het noteren van aandelen op basis van computerbeurshandel en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk platform voor technologiebedrijven. Tegenwoordig is NASDAQ een pionier op het gebied van technologie en innovatie in de financiële wereld.

Voordelen van beleggen in NASDAQ-aandelen:

  1. Kans op hogere rendementen: NASDAQ-aandelen hebben over het algemeen een hoger groeipotentieel in vergelijking met andere aandelenindices. Veel technologiebedrijven die op NASDAQ genoteerd zijn, hebben in het verleden indrukwekkende winstgroei laten zien.
  2. Diversificatiemogelijkheden: NASDAQ biedt een breed scala aan sectoren en industrieën, waardoor beleggers hun portefeuilles kunnen diversifiëren en blootstelling kunnen krijgen aan verschillende groeisectoren.
  3. Toegang tot innovatieve bedrijven: NASDAQ is de thuisbasis van veel van 's werelds meest innovatieve bedrijven. Door in NASDAQ-aandelen te investeren, kunnen beleggers profiteren van de vooruitgang en technologische doorbraken van deze bedrijven.
  4. Liquiditeit: NASDAQ is een zeer liquide markt, wat betekent dat het gemakkelijker is om aandelen te kopen en verkopen zonder grote prijsschommelingen te veroorzaken.
  5. Transparantie en informatie: NASDAQ biedt uitgebreide informatie over genoteerde bedrijven, waardoor beleggers gemakkelijker geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Populaire NASDAQ-aandelen:

Hier zijn enkele bekende en populaire aandelen die op NASDAQ worden verhandeld:

  1. Apple (AAPL): Een van 's werelds grootste technologiebedrijven, bekend om zijn iPhones, iPads en Macs.
  2. Amazon (AMZN): 's Werelds grootste online retailer en cloud computing-provider.
  3. Microsoft (MSFT): Een toonaangevend technologiebedrijf dat software, hardware en cloudservices aanbiedt.
  4. Google (GOOGL): De moedermaatschappij van Google, 's werelds meest populaire zoekmachine en aanbieder van online advertenties.
  5. Tesla (TSLA): Een disruptief automerk dat bekend staat om zijn elektrische voertuigen en baanbrekende technologieën.
Producten

Waarom Yelza?

Bij Yelza begrijpen we dat beleggen op NASDAQ voor sommigen een uitdagende taak kan zijn. Daarom streven we ernaar om beleggers te ondersteunen en te begeleiden in hun investeringsreis. We bieden educatieve bronnen, analyses, handelstools en persoonlijke ondersteuning om ervoor te zorgen dat je geïnformeerde beslissingen kunt nemen en jouw beleggingsdoelen kunt bereiken.

Onze ervaren teamleden staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te informeren over de markt. Of je nu wilt investeren in specifieke aandelen of gebruik wilt maken van ETF's of beleggingsfondsen, wij bieden de nodige middelen en begeleiding om je op weg te helpen.

Begin vandaag nog met beleggen op NASDAQ en ontdek de kansen die deze dynamische beurs te bieden heeft. Neem contact met ons op of meld je aan bij Yelza en maak jouw investeringsdromen waar. Samen kunnen we jouw financiële doelen bereiken op NASDAQ.

Weekly newsletter

No spam. Just the latest releases and tips, interesting articles, and exclusive interviews in your inbox every week.

Waar wacht je nog op?

Open nu een account bij Yelza!

Rekening openen
Over Yelza 05 09 2022 Min.Jpg